Over ons

Welkom bij VDM Automatisering!

VDM Automatisering, uw automatisering onze zorg!

Steeds meer bedrijven kunnen niet of nauwelijks functioneren als ze niet kunnen beschikken over hun computersystemen. Denk hierbij aan onder andere de volgende mogelijke processen in uw bedrijf;

  • U ontvangt bestellingen via de mail of webshop.
  • De productielijnen worden door de computer aangestuurd.
  • Uw volledige klantenbestand is alleen nog toegankelijk via de computer.
  • Alle correspondentie verloopt digitaal.

Wij zijn ons bewust van de noodzaak van de juiste apparatuur en programma’s die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. De continuïteit van uw bedrijfsvoering is daarbij essentieel. We nemen graag uw automatiseringsvraagstukken van u over zodat u zich kunt focussen op het bedienen van uw klanten en de groei van uw bedrijf.

De afgelopen 15 jaar hebben de mensen van VDM Automatisering kennis en ervaring opgedaan in alle facetten van automatisering. Of het nu gaat om het realiseren van bedrijfsnetwerken, het installeren van servers, werkplekautomatisering of de ontwikkeling van innovatieve toepassingen, bij VDM Automatisering bent u aan het juiste adres.

Automatisering is geen doel op zich; uw bedrijf moet er efficiënter en effectiever door gaan functioneren. Investeringen in diensten en oplossingen van VDM Automatisering dienen de kosten van uw bedrijfsvoering te verlagen en/of de dienstverlening aan uw klanten te verbeteren. We leveren niet alleen oplossingen, maar zorgen er ook voor dat ze blijven werken. We kunnen beheertaken van u overnemen, of uw medewerkers opleiden om het beheer zelf te doen.

Door onze regionale focus zijn we een bekende speler in Noord Brabant. We bedienen een breed scala aan bedrijven en zijn indien nodig altijd snel op uw bedrijfslocatie aanwezig. Het selecteren van de juiste oplossingen en de juiste partners is onze kracht. Wij lossen uw automatiseringsvraagstukken graag voor u op. Maakt u zich geen zorgen!

Maak werk van uw digitale onderneming en bespaar veel tijd en geld!