VDM Automatisering, uw automatisering onze zorg!
Welkom bij VDM Automatisering

VDM Automatisering

Steeds meer bedrijven kunnen niet of nauwelijks meer functioneren als ze niet kunnen beschikken over hun computersystemen;
Uw klanten bestellen steeds vaker via e-mail of internet, productielijnen worden aangestuurd via de computer, uw volledige klantenbestand is alleen nog toegankelijk via de computer en alle correspondentie verloopt volledig digitaal.

Wij zijn ons bewust van de noodzaak van de juiste apparatuur en programma’s die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. De continuïteit van uw bedrijfsvoering is daarbij essentieel. We nemen graag uw automatiseringsvraagstukken van u over zodat u zich kunt focussen op het bedienen van uw klanten en de groei van uw bedrijf.
Lees verder | >>

wat onze klanten zeggen...

We hebben zelf geen automatiseringskennis in huis. Onze systemen moeten gewoon werken. We kunnen er op vertrouwen dat VDM Automatisering ons steeds snel te hulp schiet!

Bax & Van Kranenburg Beheer

Richard van Kranenburg

VDM levert oplossingen die aansluiten op de behoefte van onze klanten. Er wordt proactief gehandeld en problemen blijken er te zijn om opgelost te worden! 

Marien van Dis

Total Online

Met verschillende IT-bedrijven hebben wij reeds samengewerkt, de laatste 7 jaren met VDM bevallen ons zeer goed. Goede adviezen, oplossingen en de juiste persoonlijke inbreng stellen ons zeer tevreden. 

Fred Homborg

Homborg Industrial Machinery

Onze partners

VDM Automatisering - Professionele Automatisering.

Onze diensten:

Advies
Hardware
Software
Systeembeheer
Hosting
Telefonie
Lees verder | >>