Welkom bij VDM Automatisering!
Minimaliseren

VDM Automatisering, uw automatisering onze zorg!

Steeds meer bedrijven kunnen nauwelijks meer functioneren als ze niet kunnen beschikken over hun computersystemen.

  • Uw klanten bestellen steeds vaker via e-mail of internet
  • Productielijnen worden aangestuurd via de computer
  • Uw klantenbestand is alleen nog maar in de computer aanwezig
  • Correspondentie verloopt volledig digitaal

Wij zorgen er graag voor dat u kunt beschikken over apparatuur en programmatuur die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Continuiteit van uw bedrijfsvoering is essentieel. We nemen graag uw automatiseringsvraagstukken van u over, zodat u kunt focussen op het bedienen van uw klanten en de groei van uw bedrijf.

De afgelopen 15 jaar hebben de mensen van VDM Automatisering kennis en ervaring opgedaan in alle facetten van automatisering. Of het nu gaat om het realiseren van bedrijfsnetwerken, het installeren van servers, werkplekautomatisering of de ontwikkeling van innovatieve toepassingen, bij VDM Automatisering bent u aan het juiste adres.

Automatisering is geen doel op zich; uw bedrijf moet er efficienter en effectiever door gaan functioneren. Investeringen in diensten en oplossingen van VDM Automatisering dienen de kosten van uw bedrijfsvoering te verlagen en/of de dienstverlening aan uw klanten te verbeteren. We leveren niet alleen oplossingen, maar zorgen er ook voor dat ze blijven werken. We kunnen beheertaken van u overnemen, of uw medewerkers opleiden om het beheer zelf te doen.

Door onze regionale focus zijn we een bekende speler in Noord Brabant. We bedienen een breed scala aan bedrijven en zijn indien nodig altijd snel op uw bedrijfslocatie aanwezig. Het selecteren van de juiste oplossingen en de juiste partners is onze kracht. Wij lossen uw automatiseringsvraagstukken graag voor u op. Maakt u zich geen zorgen!

     
Helpdesk
Minimaliseren

Mocht u problemen hebben en wordt u gevraagd om het "Hulp Op Afstand" programma te starten vanaf deze website, klik dan hier en volg de aanwijzigingen op het scherm.

     

     
Copyright © 2013 VDM Automatisering
Privacybeleid | Gebruiksovereenkomst